Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Η περιβαλλοντική Co. τεχνολογίας της Σαγκάη Kaisen, ΕΠΕ είναι πάντα δεσμευμένη στο σχεδιασμό, την Ε&Α και την κατασκευή των βιομηχανικών συλλεκτών σκόνης. Από το 2007 ήμαστε ασχολημένοι με τους συλλέκτες σκόνης για δέκα έτη. Τα προϊόντα μας εφαρμόζονται εκτενώς στην επεξεργασία της συγκόλλησης, της κοπής, της λείανσης, της ζωγραφικής, της ρίψης, της χημικής, ξύλινης επεξεργασίας, του εγγράφου και άλλων βιομηχανιών.

Με τα δέκα έτη ανάπτυξης, Kaisen έχει γίνει ένα από τα τοπ εμπορικά σήματα στην Κίνα σε αυτόν τον τομέα, και έχουμε αναγνωριστεί από το CE, ISO9001, ISO14001, OSAS18001ETC.

 

Τα προϊόντα του Kaisen αποτελούνται από τα εισαγόμενα συστατικά με την ξένη προηγμένη τεχνολογία και έχουμε τις πολυ-σειρές, τους διαφοροποιημένους συλλέκτες καπνών & σκόνης και το ενσωματωμένο καθαρίζοντας σύστημα.

Τα προϊόντα Kaisen περιλαμβάνουν τον κινητό εξολκέα καπνών συγκόλλησης, τοποθετημένος τοίχος εξολκέας καπνών, υψηλός κενός εξολκέας καπνών, λέιζερ & τέμνων συλλέκτης σκόνης πλάσματος, αλέθοντας συλλέκτης καπνών, τρισδιάστατη λύση συλλεκτών και συστημάτων σκόνης εκτυπωτών της διάθεσης καπνών, και έχουν εξαχθεί σε όλο τον κόσμο όπως το UK, η Δανία, η Ιαπωνία, η Χιλή, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία κ.λπ.

 

Η επιχείρησή μας έχει την πλούσια τεχνική δύναμη, τον προηγμένο εξοπλισμό, την άριστη χειροτεχνία επεξεργασίας, την πλήρη εξεταστική μέθοδο και το σύστημα ελέγχου ποιότητας ήχου.

Υπάρχει 35 τεχνικό προσωπικό συμπεριλαμβανομένου του ανώτερου μηχανικού 5, του μηχανικού 16, και του βοηθητικού μηχανικού 8. Θα μπορούσαμε να σχεδιάσουμε και να μετασχηματίσουμε το πρόγραμμα καθαρισμού σύμφωνα με την απαίτησή σας. Και η επιχείρησή μας είναι η πρώτη επιχείρηση που έχει περάσει την πιστοποίηση αρχής του περιβαλλοντικού κέντρου επίβλεψης & επιθεώρησης ποιότητας των προϊόντων της Σαγκάη στην Κίνα, με το επιτευχμένο κύριο δείκτης διεθνές επίπεδο απόδοσης του προϊόντος.

Το Kaisen είναι κύριο της τέμνουσας μηχανής πλάσματος MESSER CNC Κάμπτοντας μηχανή ACL και AMD CNC και άλλος προηγμένος εξοπλισμός επεξεργασίας, πλατφόρμα δοκιμής απόδοσης φίλτρων αρίθμησης μορίων λέιζερ.

Τα ειδικά προϊόντα θα μπορούσαν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τα διάφορα περιβαλλοντικά προβλήματα ρύπανσης των βιομηχανικών εγκαταστάσεων με την άριστη ποιότητα και της τέλειας υπηρεσίας.

 

Με την ανάπτυξη των ετών επιχείρησης πρόσφατα, Kaisen έχει κερδίσει την αξιοπιστία και τη χτισμένη συνεργασία με μερικές διάσημες εσωτερικές επιχειρήσεις.

Εκτός από τη συνεργασία με τις εσωτερικές επιχειρήσεις, Kaisen κέρδισε επίσης τη φήμη σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα, Kaisen ελειτούργησε με τη ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ WELDCOM., JSC στο Βιετνάμ για να εκτελέσει ένα ογκώδες πρόγραμμα συνεργασίας. Ένα σύνολο κεντρικού εξολκέα καπνών 132kw (95575 Δολ ΗΠΑ) χωρίς σύστημα σωλήνων έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτό το πρόγραμμα. Συνεργαστήκαμε επίσης με το αυτοκίνητο της BMW, τον ανελκυστήρα Thyssen Krupp, SIEMENS VAI, τη βαριά βιομηχανία κ.λπ. SANNY και θα χτίσουμε μια μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με τους στο μέλλον.

 

Όντας απευθυνόμενοι στην αγορά και τεχνολογία μολυβδούχος, με την άφθονη κύρια και συνεχή καινοτομία, τηρούμε αυστηρά την αρχή «ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτιστος», παρέχοντας ένα καθαρό και άνετο εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζομένους σε ποικίλες βιομηχανίες.

 

Το υπομένοντας πάθος μας για την ανάπτυξη και την εφαρμογή των τεχνολογιών μας επιτρέπει σε μας για να επιλύσει τις πλήρεις λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες πελατών μας με τα προστιθεμένης αξίας προϊόντα και τις υπηρεσίες. Σαν βιομηχανικό ηγέτη στην Κίνα, είμαστε πρόθυμοι να διαδραματίσουμε έναν σημαντικό ρόλο που αυτή τη στιγμή μετάβαση από «κατασκευασμένος στην Κίνα» «δημιουργημένος στην Κίνα».  

 

Το Kaisen είναι δεσμευμένο στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπινων οντων, όχι μόνο όντας προμηθευτής του εξοπλισμού.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 ΚΙΝΑ Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : KAISEN

Αριθμός Υπαλλήλων : 70~100

Ετήσιες πωλήσεις : 1000-2000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 10% - 20%

Exported area: UK, DENMARK, UKRAINE, RUSSIA, AUSTRALIA, NEW ZEALAND, INDONESIA, JAPAN, MALAYSIA, VIETNAM,THAILAND,

OEM: Available

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shanghai Kaisen Environmental Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις